Slaapkamer inrichten

Auping boxspring auping

Mooie boxsprings naar eigen smaak samen te stellen.

Tempur plafond ventilator

Matrassen van traagschuim, luxe bedden en beddengoed.

Swiss Sense bed swiss sense

Bedden, matrassen en goede boxsprings.

Een boxspring van Hästens kopen

hastens bed kopenHästens staat vooral bekend om zijn blauw-wit geblokte boxsprings, die garant staan voor een ongekend goede nachtrust. Het Zweedse Hästens is opgericht in 1852. Het bedrijf was oorspronkelijk een zadelmakerij, maar maakte ook matrassen, Toen de vraag naar matrassen toenam, is het bedrijf zich gaan specialiseren. De naam Hästens (van het paard) en het logo refereren aan de oorsprong van de onderneming als zadelmakerij.

Handgemaakt met vele keurmerken

goedkoop hastens bedDe bedden van Hästens worden met de hand gemaakt. Dit garandeert de beste kwaliteit en vakmanschap. In de bedden van Hästens worden alleen natuurlijke materialen gebruikt, zoals paardenhaar, wol en katoen. Alle boxsprings van Hästens hebben het milieukeurmerk de Zwaan, Öko-Tex en de kwaliteitstesten van Möbelfakta. Al sinds 1952 mag Hästens bedden zichzelf Hofleverancier noemen. Een keurmerk om trots op te zijn!

Ademend bed

bedd hastens hastensEen boxspring van Hästens heeft een unieke vulling. Ieder bed is namelijk gevuld met zuiver paardenhaar. Hierdoor is het bed ademend. Paardenhaar is als het ware de natuurlijke airconditioning van het bed. Hoe werkt deze natuurlijke airconditioning? Ieder haartje is een klein buisje en voert vocht af en frisse lucht aan. Paardenhaar is daarnaast een heerlijk soepele vezel. Daarom slaapt u heerlijk zacht en koel in een Hästens bed.

Voordelen Hästens bed

goedkope boxspring hastensWat is het verschil van Hästens met andere bedden? Waarom zou u een duur Hästens bed kopen, in plaats van een ander merk boxspring? Wij leggen het uit. Hästens bedden worden alleen van de beste natuurlijke materialen gemaakt. Het frame van het bed wordt gemaakt van Noord-Zweeds grenen. In Noord-Zweden groeit het hout langzamer en daardoor is de kwaliteit beter. Bovendien worden alle grondstoffen door Hästens geselecteerd op kwaliteit, en niet op prijs.

Waarom een Hästens bed?

Boxspring bedden van Hästens zien er niet alleen mooi uit. Ze hebben nog een aantal andere voordelen:

  1. Er worden geen synthetische materialen gebruikt. Deze verweren in de tijd en bieden daardoor steeds minder comfort. Een Hästens bed, gemaakt van natuurlijke materialen, gaat minimaal dertig jaar mee!
  2. Een bed van Hästens is het best ventilerende bed ter wereld! Andere merken gebruiken kwalitatief mindere materialen, waardoor de ventilatie door de veroudering geblokkeerd wordt.
  3. Een Hästens bed vormt zich in de loop van de jaren naar uw lichaam en wordt dus steeds beter. Er slapen al mensen meer dan 50 jaar op hun eerste Hästens!
  4. Ieder Hästens bed is handgemaakt. De gehele productie vindt plaats op 1 locatie. Dat garandeert de hoogste mate van kwaliteitscontrole.
  5. U heeft al een Hästens bed vanaf 3.800 euro. Dat lijkt veel, maar daarvoor krijgt u wel een handgemaakt, natuurlijk product, dat ook nog eens jarenlang meegaat.