Slaapkamer inrichten

Dunlopillo Dunlopillo matras

Dunloppilo is een bekende fabrikant van latex matrassen.

Auping Auping matras

Auping matrassen met een spiraalbodem: vanaf 500 euro.

Eastborn Eastborn matras

Matrassen van koudschuim, traagschuim, latex en pocketvering.

Tempur Tempur matras

Drukverlagend matras, zeer geschikt voor mensen met rugklachten.

M Line matras kopen

M Line matrasM Line staat voor ‘Motion Line’. Het merk is in 2001 in het leven geroepen door de Dutch Bedding Company toen de tweede generatie schuimmatras zijn intrede deed. M Line richt zich sterk op beweging. Immers, wie goed slaap beweegt mentaal en fysiek beter. Wie kent er niet de bekende slogan ‘Sleep well. Move better’? Naast matrassen verkoopt M Line ook bedbodems en hoofdkussens.

Collectie M Line

Matras M Line kopenDe matrassen van M Line heten Slow Motion en zijn genummerd van 1 tot en met 6. De M Line matrassen zijn gemaakt van elastisch (traag)schuim. Dit vormt zich naar de vormen van uw lichaam. Het schuim in de M Line matras reageert snel op druk. Hierdoor ligt u meteen lekker en kunt u ‘s ochtend gemakkelijk uit bed stappen. Speciale comfortzones zorgen ervoor dat uw wervelkolom optimaal ondersteund wordt.

Matraswijzer M Line

Matraswijzer M LineMet de M Line matrassenwijzer weet u welke matras het beste bij u past. Op basis van uw geslacht, lengte, gewicht en slaaphouding wordt bepaald welk Slow Motion matras voor u het meest geschikt is. De collectie matrassen van M Line bestaat uit zes modellen. De Slow Motion 1 is het instapmodel, de Slow Motion 6 het meest uitgebreide en daarmee duurste matras in de collectie van M Line. Deze matras is in 2011 als beste getest door de Consumentenbond.

Verschil tussen matrassen

Matras M Line kopenDe matrassen van M Line zijn verkrijgbaar in zes modellen. Model Slow Motion 1 is eenvoudig, model 2 is geschikt voor een verstelbaar bed. Model 3 en 4 hebben een dikte van 22 centimeter. Model 5 en 6 zijn 24 centimeter dik. Deze modellen hebben schokdempers, waardoor u niet wakker wordt als uw partner zich ‘s nachts omdraait!

Prijs M Line matras

Prijs M Line matrasMet de aankoop van een M Line matras haalt u kwaliteit in huis. Alle matrassen worden uitvoerig getest voordat ze de fabriek verlaten. Een matras van M Line kost tussen de 500 en 1.000 euro. Op alle matrassen van M Line (Slow Motion 3 t/m 6) krijgt u zelfs tien jaar garantie. Toch niet tevreden met uw nieuwe matras? Dan kunt u deze bij M Line binnen drie maanden omruilen voor een andere matras. Zo garandeert M Line dat u het comfort van de matrassen uitgebreid kunt testen.