Slaapkamer inrichten

Design bedden bijzonder bed

Bekijk slaapkamers met bijzondere bedden.

Een bijzondere slaapkamer inrichten

slaapkamer inrichtenVroeger stond in de slaapkamer alleen een bed. Nu is kan geen slaapkamer meer zonder zonder een lcd-televisie, twee mooie nachtkastjes, kunst aan de muur, een inloopkast en een spiegel. Wilt u uw slaapkamer opnieuw decoreren? En weet u nog niet wat u wilt? Op deze pagina kunt u inspiratie en ideeën op doen voor de inrichting van uw slaapkamer. Bekijk de foto's en lees onze tips voor een mooie slaapkamer.

Ideeën voor een bijzondere slaapkamer

slaapkamer met kunstGenoeg van uw huidige slaapkamer met neutrale kleuren? In een middag tovert u de slaapkamer om tot een geheel nieuwe ruimte. Versier de muur achter het bed met prachtige kunstwerken. De kunstwerken kunt u zelf schilderen, lenen via de kunstuitleen of goedkoop bemachtigen via veilingsites. Alle kunstwerken samen geven kleur aan deze slaapkamer en zorgen direct voor een eyecatcher.

Stoere industriële slaapkamer

stoere slaapkamerWie het allemaal wat ruiger wil in de slaapkamer, kiest voor een stoere slaapkamer. In deze slaapkamer is geen kleur te bekennen. De belangrijkste kleuren zijn grijs, leem en zwart. Het industriële uiterlijk wordt versterkt door het gebruik van stalen en houten materialen. Voeg pure, natuurlijke elementen, zoals linnen, wol en canvas toe om de ruimte zachter te maken. Het metallic beddengoed maakt de kamer helemaal af.

De ideale kleurcombinatie

slaapkamer kleuren combinerenWat is er zo mooi aan deze slaapkamer? Is het de vloer? Is het het bed? Nee, het zijn het simpele onderdelen die samen een mooie combinatie vormen. De houten vloer en lichtroze wand, gecombineerd met witte en zandkleurige accessoires sluiten perfect op elkaar aan. De neutrale kleuren hebben als voordeel dat u op een later moment deze slaapkamer weer helemaal kunt veranderen.