Slaapkamer inrichten

Kleuren in de slaapkamer kleuren voor een slaapkamer

Welke kleur is geschikt voor uw slaapkamer?

Oranje slaapkamer slaapkamer oranje

Van een oranje slaapkamer wordt u vrolijk.

Paarse slaapkamer slaapkamer paars

Paars is een geraffineerde kleur voor de slaapkamer.

Roze slaapkamer slaapkamer roze

Een roze slaapkamer straalt romantiek uit.

Gouden slaapkamer slaapkamer met goud

Een slaapkamer in goud straalt luxe en comfort uit.

Romantische slaapkamer inrichten

slaapkamer romantisch inspiratieHet inrichten van een romantische slaapkamer is niet moeilijk. Door het juiste gebruik van lichte kleuren en zachte materialen tovert u uw slaapkamer in een handomdraai om in een passievol paradijs. Het toppunt van romantiek is natuurlijk een hemelbed. Op deze foto biedt het stalen frame steun aan de bedgordijnen. Een kroonluchter zorgt voor een zachte slaapkamerverlichting. Veel mensen vinden een brocante slaapkamer ook een romantische uitstraling hebben.

Kleuren

romantische slaapkamer inrichtenDe slaapkamer op deze foto is een sfeervolle combinatie van zachte verfkleuren die perfect passen bij het brocante interieur. Voor een verrassend effect kiest u niet alleen voor grijs en wit, maar combineert u ook nog met bijvoorbeeld een grijzige groen. Een romantisch slaapkamer hoeft echter niet altijd roze te zijn. Het belangrijkst is een volwassen uitstraling, die nog verder versterkt wordt door mooie materialen en stoffen in bijvoorbeeld het beddengoed en kussens.

Gordijnen en stoffen

romantische slaapkamer tipsDit voorbeeld laat zien welke rol een bijzonder bed kan hebben bij de inrichting van een romantische slaapkamer. Door de smalle, stevige betonnen basis waar dit bed op rust, lijkt het te zweven boven de vloer. Het hemelbed en de neutrale kleuren zorgen voor een verfijnde romantische slaapkamer. U voelt de koele zomerbries al bijna uw huid strelen. Door de kleurstelling is deze kamer niet bijzonder vrouwelijk. Met een klamboe maakt u de romantische slaapkamer nóg gezelliger.

Accessoires

inrichting slaapkamer romantischIn een romantische slaapkamer is het belangrijk dat u accessoires gebruikt die u echt aanspreken. Goed gekozen accessoires maken de slaapkamer interessanter en uitdagender. Ze zijn daarom van groot belang en kunnen de inrichting perfectioneren of verpesten. De accessoires kunnen allerlei kleuren hebben, zo lang ze maar passen bij de rest van de inrichting van de romantische slaapkamer.

Meer slaapkamers

brocante slaapkamer  hotel slaapkamer  landelijke slaapkamer  traditionele slaapkamer  moderne slaapkamer  Marokkaanse slaapkamer  oosterse slaapkamer

Brocante | Hotel | Landelijk | Traditioneel | Modern | Marokkaans| Oosters