Slaapkamer inrichten

Marokkaanse slaapkamer slaapkamer marokkaans

Opvallende kleuren, oosterse lampen en bijzondere meubels.

Romantische slaapkamer romantische slaapkamer

Romantisch: hemelbed, kroonluchter en zachte pasteltinten.

Traditionele slaapkamer traditionele slaapkamer

Een traditionele slaapkamer is helemaal van nu.

Moderne slaapkamer moderne slaapkamer foto

Het comfort van nu gecombineerd met een tijdloos ontwerp.

Oosterse slaapkamer oosterse slaapkamer maken

Een Oosterse slaapkamer hoeft niet altijd rood te zijn!

Ontwerp een hotel slaapkamer

hotel slaapkamer ontwerpenU hoeft niet ver te reizen om te genieten van het comfort en de luxe van een vijfsterren hotel. Wanneer u de slaapkamer inricht met zachte lakens, zachte vloerbedekking en subtiele verlichting, creëert u in een handomdraai uw eigen luxe hotelkamer. En het is niet eens nodig om een reusachtige slaapkamer te hebben. Alles komt neer op een mooie afwerking en goede accessoires.

Comfortabel en sfeervol

hotelslaapkamer inrichtenIn de beste hotelkamers wilt u gaan zitten en alleen nog maar slapen en ontspannen. Hoe creëert u een dergelijke sfeer in uw eigen slaapkamer? Allereerst met slaapkamermeubels die zowel functioneel en comfortabel als stijlvol zijn. Stylisten maken vaak gebruik van een mooi hoofdeinde bij het bed, ideaal om lekker rechtop een boek te lezen of televisie te kijken. Dit kunt u ook makkelijk in uw eigen slaapkamer toepassen.

Kleuren

slaapkamer hotel ideeVoor een rustige, comfortabele hotelslaapkamer gebruikt u neutrale kleuren. Opvallende kleuren laat u terugkomen in de accessoires of het beddengoed. Zo is de slaapkamer eenvoudig aan te passen aan de zomer of de winter. In deze slaapkamer komen verschillende tinten wit voor in het dekbedovertrek, het dressoir en de zijden raamdecoratie. Dit geeft de kamer een zachte en ontspannen uitstraling.

Uitstraling

hotel slaapkamer ontwerpenhotel slaapkamer inspiratieDeze slaapkamer heeft de uitstraling van een luxe hotelsuite in een vijf sterren hotel. U waant zich zo in Saint Tropez of Monaco. Dit komt door de overdadige vloerbedekking, het gedetailleerde beddengoed en de subtiele wandverlichting. Omring uzelf met prachtige accentstukken die u een weldadig gevoel geven. Zet een kristallen karaf op uw nachtkastje of koop verse, kleurige bloemen voor een heerlijke, natuurlijke geur. Of hang een persoonlijk kunstwerk aan de muur of maak uw eigen schilderij van een mooie vakantiefoto.