Slaapkamer inrichten

Shabby Chic tienerkamer meisje shabby chic

Shabby chic: vintage meubels, lichte kleuren en bohemien accessoires.

Reizen tienerkamer jongen reizen

Reizen: een tropisch strand of de skyline van New York

Brocante tienerkamer meisje brocante

Een brocante tienerkamer heeft veel hout, zachte kleuren en stevige vormen

Stoer tienerkamer jongen stoer

Tover een saaie jongenskamer om tot een stoer mannenparadijs

Kleurrijk tienerkamer meisje kleurrijk

kleuren die u kunt gebruiken in een tienerkamer voor meisjes

Muziek tienerkamer jongen muziek

House, reggae, dj of retro: bekijk de voorbeelden en foto’s

Paris Chic tienerkamer meisje paris chic

Stijlvol en elegant: tienerkamer met sfeer van Parijs

Zwart tienerkamer zwart

Een tienerkamer in zwart wordt meestal gecombineerd met wit

Roze tienerkamer meisje roze

Een roze tienerkamer inrichten kan met verf, behang en accessoires

Blauw tienerkamer blauw

Een mooie, blauwe tienerkamer voor meiden

Tienerkamer in lounge stijl

witte tienerkamerEen tienerkamer in lounge stijl is erg geschikt voor tieners die houden van een rustige en moderne slaapkamer. De sfeer van een lounge club kunt u creëren door kleuren slim te gebruiken. Een lounge kamer hoeft namelijk niet per se wit te zijn. De basis van een lounge slaapkamer is altijd strak en opgeruimd. Er is geen ruimte voor veel accessoires en frutsels. In deze kamer komt uw tiener zeker tot rust en kan hij of zij lekker ontspannen.

Neutrale tienerkamer

tienerkamer loungeDe basis van een lounge slaapkamer bestaat uit neutrale kleuren, zoals wit, zwart, ecru en grijs. Om de kamer niet te saai te laten worden, kiezen we vaak voor een accentkleur. In de tienerkamer op de foto is dat geel. Deze kleur komt terg in het kleed, de sierkussens en het nachtlampje. De rest van de slaapkamer is eenvoudig, maar niet minder stijlvol. De tekening op de muur zorgt voor een spannend effect. De ruimte wordt ‘gebroken’ door het gestreepte vloerkleed.

Slaapkamer boudoir

witte tienerkamerEen tienerkamer in lounge stijl hoeft niet per definitie wit te zijn. De tienerkamer op de foto is voorzien van paars behang en een kledingkast met paarse deuren. Gecombineerd met zilver en zwart oogt deze slaapkamer rijk en comfortabel. Het lichte vloerkleed zorgt ervoor dat het geheel geen donker hol wordt. Door de moderne kroonluchter is er voldoende licht in de slaapkamer om te lezen en te leren.

Romantische tienerkamer

tienerkamer loungePastelkleuren kunnen prima gebruikt worden voor een tienerkamer in lounge stijl. Pastelkeuren zijn over het algemeen meer geschikt voor meisjes dan voor jongens. Samen met brocante meubels, zoals een nachtkastje, maakt u een heel relaxte en stijlvolle tienerkamer. De slaapkamer in dit voorbeeld heeft mooi behang en een antiek uitziend bed. Dit is al voldoende voor een romantische uitstraling. Tip: een klamboe zorgt voor net dat beetje extra romantiek!

Tienerkamer inrichten

witte tienerkamerWilt u nog meer voorbeelden zien van bijzondere manieren om de tienerkamer van uw dochter in te richten? Bekijk dan eens de foto’s van roze tienerkamers, blauwe tienerkamers, zwarte tienerkamers en kleurrijke tienerkamers. Wij hebben de beste tips voor de inrichting van deze tienerkamers voor u verzameld. Dan zult u zien: het inrichten van een leuke meisjeskamer hoeft niet moeilijk te zijn!