Slaapkamer inrichten

Shabby Chic tienerkamer meisje shabby chic

Shabby chic: vintage meubels, lichte kleuren en bohemien accessoires.

Reizen tienerkamer jongen reizen

Reizen: een tropisch strand of de skyline van New York

Brocante tienerkamer meisje brocante

Een brocante tienerkamer heeft veel hout, zachte kleuren en stevige vormen

Stoer tienerkamer jongen stoer

Tover een saaie jongenskamer om tot een stoer mannenparadijs

Kleurrijk tienerkamer meisje kleurrijk

kleuren die u kunt gebruiken in een tienerkamer voor meisjes

Muziek tienerkamer jongen muziek

House, reggae, dj of retro: bekijk de voorbeelden en foto’s

Paris Chic tienerkamer meisje paris chic

Stijlvol en elegant: tienerkamer met sfeer van Parijs

Zwart tienerkamer zwart

Een tienerkamer in zwart wordt meestal gecombineerd met wit

Tienerslaapkamer inrichten - Bureau

tienerkamer inrichtenEen mooi en goed bureau is een must voor iedere tienerkamer. Wij geven u inspiratie en tips voor de inrichting van de tienerkamer met een mooi, hip en functioneel bureau. Het bureau wordt veel gebruikt; voor huiswerk maken, computeren, knutselen en bellen. Gelukkig is er voor iedere tienerkamer wel een goed bureau te vinden. Het assortiment aan bureaus is groot. Kijk bijvoorbeeld eens bij Leen Bakker, Ikea of Wehkamp voor mooie voorbeelden.

Bureau in een kleine tienerkamer

tienerkamer bureauIn een kleine slaapkamer kan prima een hoogslaper met daaronder een bureau geplaatst worden. Vaak vinden pubers zo'n hoekje zelfs erg gezellig. Zorg wel voor goede verlichting, anders wordt het al snel een donker hol. Is de tienerkamer wat groter, dan is vaak mooier om ook een groot bureau te nemen. Daardoor lijkt de slaapkamer niet alleen groter (gek genoeg), maar aan een groot bureau kan ook lekker gewerkt worden. Kijk bij uw zoektocht naar een groot bureau ook naar het assortiment kantoorbureaus.

Soorten bureaus voor de tienerkamer

tienerkamer computerbureauEr zijn bureaus te koop in vele stijlen, kleuren en materialen. Vrijwel alle meubelseries hebben een computerbureau in hun collectie opgenomen. Wilt u iets bijzonders, kijk dan eens naar een bureau van steigerhout of een antiek bureau. Veel kringloopwinkels verkopen bureaus van hout waar met een beetje schuren en schilderen een bijzonder en unieke exemplaar voor uw tiener van kan worden gemaakt.

Accessoires voor de tienerkamer

tienerkamer inrichting ideeenTijdens het huiswerk maken en studeren mag goede verlichting niet ontbreken. Een goede leeslamp op het bureau en grotere verlichting boven het bureau is nodig om goed te kunnen lezen en typen. Een comfortabele bureaustoel is ook noodzakelijk, om rug-, nek- en polsklachten te voorkomen. Met een paar leuke accessoires op het bureau, zoals een pennenbak, postbakjes en een prikbord, wordt de tienerkamer helemaal gezellig.