Slaapkamer inrichten

Shabby Chic tienerkamer meisje shabby chic

Shabby chic: vintage meubels, lichte kleuren en bohemien accessoires.

Reizen tienerkamer jongen reizen

Reizen: een tropisch strand of de skyline van New York

Brocante tienerkamer meisje brocante

Een brocante tienerkamer heeft veel hout, zachte kleuren en stevige vormen

Stoer tienerkamer jongen stoer

Tover een saaie jongenskamer om tot een stoer mannenparadijs

Kleurrijk tienerkamer meisje kleurrijk

kleuren die u kunt gebruiken in een tienerkamer voor meisjes

Zwart tienerkamer zwart

Een tienerkamer in zwart wordt meestal gecombineerd met wit

Roze tienerkamer meisje roze

Een roze tienerkamer inrichten kan met verf, behang en accessoires

Lounge tienerkamer lounge

Wit, grijs en zwart zijn de basiskleuren voor de lounge slaapkamer

Blauw tienerkamer blauw

Een mooie, blauwe tienerkamer voor meiden

Tienerslaapkamer inrichten - Bureaustoel

tienerkamer_bureaustoelBij een goed (computer)bureau hoort een comfortabele bureaustoel. Voor tieners moet de bureaustoel voornamelijk mooi en hip zijn. Wij geven u tips voor het kiezen van een goede bureaustoel.Bekijk ook onze selectie van stoere en mooie bureaustoelen voor de inrichting van de tienerkamer. Uw tiener brengt veel tijd door op zijn of haar slaapkamer en een goede stoel is onontbeerlijk voor een goede zithouding.

Een bureaustoel kiezen

tienerkamer inrichtingHet assortiment bureaustoelen is groot. Er zijn bureaustoelen te koop van hout, plastic of meteaal. Door het grote aanbod van bureaustoelen vindt u altijd een stoel die past bij de inrichting van de tienerkamer. Ook leuk: een regisseurstoel! Veel bureaustoelen zijn in hoogte verstelbaar. Bij sommige buraustoelen gebeurt dat hydraulisch, bij andere met sleuven en een pen die vastgezet kan worden.

Prijs van een bureaustoel

tienerkamer ideeen bureaustoelDe prijs van een goede bureaustoel verschilt. De wat duurdere stoelen hebben een verstelbare zitting en armleuningen. Soms hebben ze ook een schommelmechanisme; dat past de weerstand aan aan de bewegingen en het gewicht van uw puber. Tip: voor een goede en ontspannen werkhouding is het aan te raden een bureaustoel aan te schaffen die voorzien is van armleuningen.

Meer nodig dan een bureaustoel?

tienerkamer inrichten bureaustoelEen goede werkplek voor uw tiener bestaat natuurlijk niet alleen uit een bureaustoel. Ook een goede bureaulamp en handige bureauaccessoires mogen niet ontbreken. Een leeslamp is handig als het donker wordt. En met een paar leuke accessoires op het bureau, zoals een pennenbak en postbakjes, wordt de tienerkamer helemaal gezellig. Dat maakt het huiswerk maken een stuk leuker (of minder erg).